Booking?

Kontaktirajte nas putem mobitela ili e-mailom kako bi provjerili slobodne termine. Bez obzira što su u većini slučajeva sve planirane gaže navedene u rasporedu svirki, nikad nije na odmet provjeriti termine. U dva laka koraka možete bookirati Night Express:

1. Kontaktirajte nas putem mobitela ili e-mailom kako bi provjerili slobodne termine. Bez obzira što su u većini slučajeva sve planirane gaže navedene u rasporedu svirki, nikad nije na odmet provjeriti termine. Ukoliko smo na Vaš planirani termin trenutno i zauzeti, slobodno nas nazovite! Dogovor je možda moguć; Vaše vjenčanje ima prioritet i poneke je gaže lako prebaciti i na taj način osloboditi termin za Vas. Odgovoriti ćemo Vam na sva Vaša pitanja i dogovoriti sve detalje Vašeg vjenčanja vezane uz glazbeni dio večeri.

2. Kad budete spremni angažirati nas, slobodno nam se javite i dogovoriti ćemo sastanak, zapisati specifičnosti vjenčanja, položiti predujam i potpisati ugovore. Ugovor je "pro forme" radi, kako bi Vi imali potvrdu da ste isplatili predujam a nama da smo taj termin zauzeti. Uglavnom....i jednima i drugima daje sigurnost da je posao ozbiljniji od samog okvirnog dogovora. Ukoliko imate neke primjedbe na draft ugovora, slobodno napišite što Vam ne odgovara, ispraviti ćemo ga i nadamo se zadovoljiti obje strane.

U nastavku slijedi manji dio čestih pitanja koja nam budući mladenci postavljaju prilikom razgovora sa njima. Kako bi olakšali Vama, te sebe lišili nezgodnih situacija, dio istih je ispisan u obliku pitanje-odgovor. Nadamo se da će Vam FAQ biti od koristi. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.