Dragi mladenci...

Dragi mladenci.... Vjenčanje je slavlje...slavlje najbitnije u Vašem životu...zašto ga upropastiti krivom glazbom? "Vaše vjenčanje za nas nije samo posao...prihvaćamo ga osobno!"

U ovom poslu ima toliko bandova, dua, tria, DJ-eva… zašto se onda odlučiti baš za “NIGHT EXPRESS”?

Nama na pamet pada barem 7 razloga:

1. Godine iskustva. Bez obzira što je “NIGHT EXPRESS” relativno novi band (postoji od 2006.), svi njegovi članovi su prethodno svirali u raznim sastavima istog ili sličnog karaktera te su sve najbolje iz raznih bandova “donijeli” sa sobom u “NIGHT EXPRESS” . NEx je do sada glazbom popratio preko 140 vjenčanja, svirao na raznim privatnim zabavama, kafićima, turističkim feštama, organiziranim priredbama kao što su maškare, Silvestrovo, itd. Uglavnom, svirali smo na svim mogućim mjestima i pred raznolikom publikom. Rezultat toga je profesionalan način kojim pristupamo svakoj svirci u želji da nam publika koja nas sluša bude u potpunosti zadovoljna, kako muziciranjem tako i postignutom atmosferom. Dokaz tome su komentari koje možete pogledati ovdje.

2. Sve što sviramo, sviramo UŽIVO! Čak je i naš promo materijal (audio-video) odsviran uživo! Ništa ne krijemo i smatramo da za playback u našem bandu nema mjesta. Mislite da je svirati uživo trivijalna stvar? Pripazite na to! Na tržištu ima puno bandova koji kažu da sviraju uživo, a sve je snimljeno na matricu. Ukoliko nam ne vjerujete da sviramo uživo, samo uživo i nikako drukčije nego uživo, slobodno nam se pridružite na pozornici! Biti će nam čast odsvirati nešto sa Vama! Uostalom, ništa nije ravno svirci uživo, a energiju koja se postiže takvom svirkom teško je sakriti i ne osjetiti.

3. Mladi smo, dostupni i profesionalni. Stojimo Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Stvarno uživamo u poslu kojeg radimo i najveće nam je zadovoljstvo vidjeti Vas sretne na Vašem vjenčanju. Smatramo da smo i mi zaslužni što se Vi i Vaši gosti zabavljate i na to smo jako ponosni. Sretni smo što Vam možemo pomoći oko organizacije glazbenog dijela vjenčanja te taj dosadan i težak posao učiniti lakšim. Zadnje što Vam treba na dan vjenčanja je da razmišljate da li Vam se gosti zabavljaju! Sa NEx-om nećete imati te brige.

4. Totalno samostalni i opremljeni. Oprema koju posjedujemo (razglas, binska oprema i rasvjeta) je profesionalna, te garantira da će nastup zvučati i izgledati profesionalno. Svakodnevno ulažemo u opremu i smatramo da samo takvim pristupom možemo garantirati da će Vaše vjenčanje proteći bez tehničkih problema (barem što se glazbe i rasvjete tiče). Osim toga, ovisni smo o dobrom zvuku!

5. Odlični muzičari i izvrsni zabavljači. Svi članovi banda su pohađali glazbenu školu…neki su je i završili… Međutim, osim izvrsnog muziciranja potrebno je i animirati publiku. Treba upostaviti kontakt sa publikom, a to ne uspijeva svakome. Mi smo na sreću uspjeli. No bez Vašeg feedbacka to ne bi bilo moguće. Puno Vam HVALA na tome!

6. Fleksibilni smo. Na našem repertoaru nalazi se ogroman opus raznolike glazbe. Od zabavne do rocka, domaće i strane…za svakog po nešto! Teško da Vam nećemo pogoditi glazbeni ukus. 

7. Odlični kontakti u ovom poslu. Ukoliko imate problema sa pronalaskom specifičnih muzičara kao što su: harmonikaši, tamburaši, DJ-i, biti ćemo sretni ukoliko Vam možemo preporučiti određene muzičare za koje znamo i garantiramo da svoj posao rade profesionalno i prema pravilima struke. Osim toga ukoliko tražite kamermane, fotografe, dekoratere, cvjećare, mađioničare i ostala zanimanja u ovom poslu…slobodno nam se obratite … preporučiti ćemo Vam najbolje!